Afslanken & Voeding

BodySculptor

Bodysculptor is vooral een moderne en efficiënte afslankende techniek.

Onder het effect van de bio-magnetische golven van de BodySculptor worden  de vrije vetzuren die gestockeerd zijn onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (de adipocyten); progressief vrijgemaakt,  afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.

Tijdens 30 minuten aangenaam relaxen verbruikt het lichaam 650 kCal door de stimulatie van de samentrekking van gladde spieren.

De therapie combineert…

1) de efficiëntie van lage frequentiegolven  ( ELF of extreme low frequency, < 100Hz ) 2) De weldaden van een lichamelijke drainage  door micropressie.

Beauty Lounge Antwerpen - Schoonheidssalon Wilrijk & Aartselaar

MyoSculptor

MyoSculptor : van de makers van bodySculptor. Deze gloednieuwe therapie combineert de gepatenteerde technologie van bodySculptor (E.L.F.) met een cardio-training. Deze training laat toe om op slechts 30 minuten op vrij extensieve wijze al snel tot 1000kCal en meer te verbranden. Dit zonder gepuf, zonder spierpijnen, risico op kwetsuren,… Gemiddeld centimeterverlies van 6cm op de taille na 12 beurten !

De revelatie in afslanking & fitness !

Beauty Lounge Antwerpen - Schoonheidssalon Wilrijk & Aartselaar

LPG

LPG lipomassage : Afslanken waar u het wil is nu mogelijk!

Het geheim? De vetcellen heropvoeden.

Deze gebrevetteerde slankheidstechniek laat toe om de vatafbraak (lipolyse) te stimuleren en te ondersteunen om locale onesthetische overbelastingen weg te werken. De mechanische stimulatie ontkent in de diepte een biologische respons: vetten worden vrijgegeven en productie van elastine en collageen aangewakkerd.  RESULTAAT: Een slank en strak silhouet en op een natuurlijke manier.

Beauty Lounge Antwerpen - Schoonheidssalon Wilrijk & Aartselaar

Voedingssupplementen